You are here

Nike Lunar Lon serien kan hjælpe dig køre let

Submitted by xiaoshen on Tue, 09/01/2015 - 17:26

Nike air max thea dame virksomheden indført serien af Nike Lunar Lon i overensstemmelse med formålet at udvikle sportsprodukter, der er innovative mest. Formålet med det er at forbedre præstationer i sport. Serien omfattede mænd og kvinder ' uddannelse sko, løbesko og basketballsko. Et fælles samarbejde har været fået mellem Nike selskabets værdiges team og Nike Sport Research Laboratory (NSRL) i den oprindelige projekteringsfasen. De har sørget for den afgørende position, hvor to fødderne af menneskelige modstod virkningen ved at give løbere mund stamme platform tests.

 

Designteamet fik gennem observere scene af astronauter gå på Månens overflade, en masse inspiration. Slags ingen vægt følelse af astronauterne var bare nike free tilbud dame team ideel virkning, at de ønskede at præsentere på systemet af innovation og støddæmper. At være 30 procent lettere end almindelige pylon skum, er dæmpning måtter af Månens Lon blevet anvendt til rækken af Nike Lunar Lon. Men retningsbestemt sportssko har brugt flere Lunar Lon skum. Comfortableness og suitableness har været Opstegne til den hidtil uset niveau.

 

Teknik, nike free run 2 dynamisk flyve-wire (flyve-wire) kan regulere støtte udførelsen af sig selv. Med den naturlige bevægelse af dine to fødder, vil det ændre for at blive afslappet eller strammet op. Hertil kommer, på grundlag af forskellige sportsgrene, vil pakken ydeevne, som briller blive tilbudt. Ultralav vægt og god respons er primære funktioner af Nike Lunar Glide + 4. Sammenligne med Nike Lunar Glide + 3, dens vægt reduceret med 18 procent, omkring 283 gram eller 10 ounces. Udførelsen af denne stil af løbesko er blevet forbedret i største grad, og dette er fordelen fra anvendelsen af Månens Lon shock-absorber puder, som er blødt og meget fleksibelt og dynamisk flyve-wire teknologi.

 

Funktionen af nike free run 2 dame er mere diversificeret med fremragende støddæmper, super lys (ti procent lettere end TR1.3, omkring 323 gram og 11,4 ounces) og stærk åndbar evne. Det er alle korrekte for dig, når du gør enhver grænseoverskridende øvelse og praksis. I foranderlige-retning sport, kan dynamisk flyve-wire teknologi opnå den dynamiske støtte effekt. Du kan være kvalificeret til at helt uanset træningsprogrammer du er engageret i.