You are here

Hur man naturligt och snabbt odlar ett skägg

Det är mycket mer inblandat i att utveckla ett skägg än det först kan tyckas vara. För att gå förbi de obekväma faserna måste skägg underhållas ordentligt. Den goda nyheten är att du kan öka skäggväxt med rätt tillvägagångssätt. Proceduren, dock, och skägget kommer att variera beroende på individen. Det är viktigt att kontrollera dina förväntningar och omfamna ditt ansiktshår. Skägg är ju helt personligt. Vissa människor föredrar tjocka skägg, medan andra föredrar bara stubb.
Den här artikeln diskuterar hur man odlar ett framgångsrikt skägg och vad man ska förutse när ditt hår utvecklas. Det täcker också vetenskapen om skäggutveckling och hur man påskyndar processen.

PROFFSTIPS FÖR SKÄGGVÄXT
GÖR BESTÄMNINGEN
Tålamod och beslutsamhet att hålla ut är avgörande för att utveckla ett skägg. Du måste hålla ögonen på priset och motstå lusten att ta bort skägget i det ögonblick som det blir svårt. På grund av kala fläckar i skägget, irritation och smärta av hårstrån som klibbar genom huden kan de första veckorna vara utmanande. Du vill gnugga, repa och raka röran. Håll fast vid hoppet.
LÅT DET VÄXA
De flesta oerfarna skäggodlare gör misstaget att ge upp för tidigt. Tillväxten av ett helskägg tar tid. Inte varje hår utvecklas till samma längd eller i samma takt. Du kommer inte att kunna se ditt skäggs fulla potential om du bara låter det växa ut i några veckor innan du ger upp. Om du menar allvar med att odla ett skägg bör du vänta längre än 30 dagar innan du rakar eller trimmar det.
Lämna ditt skägg till sitt eget och avstå från att röra vid ditt ansikte. Dina folliklar kommer att drabbas av mer skada och stress till följd av frekvent beröring eller agitation av hud och hår i ansiktet. För att inte tala om att oljorna och bakterierna på dina händer försämrar kvaliteten på din skäggväxt. Så det är bättre att bara låta det utvecklas.


DRÖJ INTE MED ATT BÖRJA ANVÄNDA SKÄGGPRODUKTER
Oavsett om du gillar det eller inte, behöver ett skägg vård. Ju tidigare du börjar använda skäggvårdsprodukter som beard roller sverige och utvecklar ett mönster för att underhålla ditt skägg, desto bättre.

For more info : -

få mer skägg
Hur får man mer skägg

Source Url: - https://writeupcafe.com/hur-man-naturligt-och-snabbt-odlar-ett-skagg/