You are here

Behandla Din Sömnapné Positivt Och Effektivt Att

bota problemet med sömnapné behöver inte vara en spänning. Det finns många olika sömnmaskiner tillgängliga på den nuvarande marknaden med masker anpassade för alla typer av sömnproblem. Vanligtvis har munluftare också problem med sinus, så hela ansikts- och huvudmasker används i detta fall för behandling av sömnapné. Å andra sidan kan du köp modafinil att behandla ditt problem.
För dem med en sömnstörning som får dem att sluta andas ordentligt genom näsan, tillhandahålls olika typer av masker. "Ansiktsmasken" av god kvalitet täcker endast näsan och applicerar det nödvändiga luftvägstrycket i bihålorna för att hålla luftvägarna öppna på natten. "Nasal" -masken har två olika peppar som passar in i näsan och det är ganska mindre besvärligt att jämföra med "ansikts" -masken, men om du är den som ständigt skulle gnida näsan i sömnen från den stickande känslan kan detta inte Det är inte rätt sömnhjälp för dig. 

Detta sömnstöd finns även i alla olika komfortzoner och storlekar. Några fås ocksåmed en pannfäste som gör att slangen är uppe och ur vägen på natten, så du behöver inte rulla över och reglera de rörelser som krävs för att göra den bekväm igen. Masker av god kvalitet förbereds från de mycket små till de magnifika stora, helt klart, eftersom inte alla människor är lika stora i storlek eller två storlekar, och inte alla ansiktsstrukturer rymmer en enda typ av mask.
När du tillbringar din första natt i sovcentret för att undersöka dina sömnproblem, skulle de ha många olika masker att använda på. Annars kommer dina läkare att kontrollera sömnstörningar visa och berätta om några effektiva modeller för dig när du först går in för att få ditt sömnstöd och komma igång med din behandlingsplan för sömnstörningar.
För att bota ditt sömnproblem måste du liksom din sömnstörningsläkare upptäcka atten mask för sömnapné och maskin inte fungerar effektivt för dig, tänk på ett bra sätt. Det finns några godkända behandlingar för problemet med sömnapné, men sömnstörningsspecialister gillar inte att gå den här vägen eftersom det ofta ökar sömnigheten. Efter diskussion med din läkare kan du till och med välja att köpa modafinil som är effektivt för ditt problem. 

Andra möjliga tillvägagångssätt är att använda en BPAP -maskin utom CPAP -maskinen som är vanligare att rekommendera. Hela tiden skapas nya behandlingar, och om din sömnstörning inte blir lättad av något annat kan vissa typer av operationer utföras som förändrar käken och öppnar luftvägarna för att andas perfekt. Dessa typer av operationer hålls dock för de hårda fallen, så de görs inte så ofta.
Det finns inga botemedel mot sömnapné, men med rätt behandlingsnivå kan du få en mer återställande och vilsam sömn.