You are here

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΎ ΗΛΙΑΚΉΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ

Submitted by electronio on Wed, 08/03/2022 - 22:46

Οικονομική λύση για τη μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας. Τα ηλιακά συστήματα φωτισμού του δρόμου δεν θα απαιτούν δαπανηρές ομάδες για την εγκατάσταση τους ή καλώδια στο έδαφος, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα σημαντική οικονομική εξοικονόμηση. Δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνετε μεγάλους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος μετά την εγκατάσταση, κάτι που είναι άλλο ένα πλεονέκτημα του μεγάλου οικονομικού στοιχείου.

Απεριόριστος χρόνος και καθαρή ενέργεια
Όταν δημιουργείται και χρησιμοποιείται, η ηλιακή ενέργεια σχεδόν ποτέ δεν συμβάλλει στη ρύπανση, σε αντίθεση με τον άνεμο, την παλίρροια και άλλες καθαρές πηγές ενέργειας. Ο ήλιος εκπέμπει περίπου 118.668 kW ενέργειας ανά δευτερόλεπτο και η συνολική ηλιακή ενέργεια που φτάνει στην επιφάνεια του πλανήτη κάθε χρόνο είναι ίση με περίπου 120.465.696 δισεκατομμύρια τόνους τυπικού άνθρακα, ή περίπου 10.000 φορές τα αποδεδειγμένα αποθέματα των πηγών πρωτογενούς ενέργειας στον κόσμο σήμερα . Η ηλιακή ενέργεια έχει άπειρο δυναμικό, σε αντίθεση με την πεπερασμένη φύση της συμβατικής ενέργειας.

Μεγάλη διάρκεια ζωής
Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και των προϊόντων ηλιακής ενέργειας, τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της κοινωνικής ανάπτυξης, της εξοικονόμησης ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος, τα ηλιακά φώτα έχουν πλέον πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα συμβατικά ηλεκτρικά φώτα. Για παράδειγμα, τα κύρια εξαρτήματα των ηλιακών λαμπτήρων και λαμπτήρων έχουν διάρκεια ζωής μονάδων ηλιακών πάνελ που είναι πάνω από 25 χρόνια, πηγές φωτισμού LED που διαρκούν 80000 ώρες και αποθήκευση ηλιακής ενέργειας μπαταρίες ιόντων λιθίου LiFePO4 που διαρκούν οκτώ χρόνια.

Πλήρης παρακολούθηση και έλεγχος
Το κόστος λειτουργίας ενός συστήματος ηλιακού φωτισμού μειώνεται με την πάροδο του χρόνου καθώς η τεχνολογία προχωρά. Η χαμηλή συντήρηση σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε πρόσθετα κεφάλαια στο ηλιακό σας σύστημα για να το διατηρήσετε σε καλή κατάσταση. Και ενώ τα ηλιακά πάνελ πρέπει να καθαρίζονται μόνο περιστασιακά, η νέα τεχνολογία είναι ακόμη χρήσιμη για τη μείωση της συσσώρευσης βρωμιάς, σκόνης ή περιττωμάτων πουλιών στα ηλιακά πάνελ. Ένα ασύρματο σύστημα παρακολούθησης έχει αναπτυχθεί για να ενεργοποιήσει το νέο σύστημα ηλιακού φωτισμού. Το δίκτυο μπορεί να συνδεθεί σε κάθε εγκατάσταση ηλιακού φωτισμού για να είναι δυνατή η πλήρης παρακολούθηση και έλεγχος. Η εφαρμογή για κινητά σάς επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση λειτουργίας κάθε φωτός.

Εύκολη εγκατάσταση
Η τοποθέτηση καλωδίων και η εκτέλεση πολλών εργασιών στο έδαφος είναι δύσκολες εργασίες εγκατάστασης για τυπικές εγκαταστάσεις φωτισμού κοινής ωφέλειας. Εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία, τα οποία επισκευάζονται εύκολα. Επιπλέον, το κόστος προσωπικού και οι βοηθητικές προμήθειες είναι υψηλά λόγω της περίπλοκης τοπογραφίας και των απαιτήσεων γραμμής. Επειδή δεν υπάρχει ανάγκη πρόσβασης στο βοηθητικό πρόγραμμα ή εγκατάστασης περίπλοκων γραμμών, η εγκατάσταση λαμπτήρων ηλιακής ενέργειας μπορεί να γίνει με λίγη βάση από τσιμέντο και μερικές βίδες από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν και να τροποποιήσουν τη χωρητικότητα του ηλιακού φωτιστικού δρόμου σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χάρη στην αρθρωτότητα, την ευελιξία και την ευκολία εγκατάστασης των εξαρτημάτων εγκατάστασης.

Ευρύ φάσμα χρήσης
Ένα ηλιακό σύστημα, όπως η τεχνολογία ηλιακής ενέργειας, μπορεί να τοποθετηθεί σε απομακρυσμένες τοποθεσίες ή σε σημεία που δεν είναι προσβάσιμα από καλώδια ρεύματος, επειδή είναι ένα ανεξάρτητο σύστημα εκτός δικτύου που δεν απαιτείται να συνδεθεί με το βοηθητικό δίκτυο. Για παράδειγμα, απομονωμένες ορεινές κοινότητες, πλευρές αυτοκινητοδρόμων, άνυδρες περιοχές, κ.λπ. Ασφάλεια Τα ηλιακά φώτα δρόμου δεν έχουν κινδύνους για την ασφάλεια επειδή είναι προϊόντα εξαιρετικά χαμηλής τάσης 12V και 24V, τα οποία είναι αξιόπιστα και ασφαλή στη χρήση. Τα αξιόπιστα προϊόντα ηλιακών συστημάτων ενσωματώνουν αντικλεπτικό σχεδιασμό, παρόλο που τα ηλιακά συστήματα τοποθετούνται σε εξωτερικά συστήματα εκτός δικτύου. Μπορεί να αποτρέψει με επιτυχία την κλοπή.

Το Electronio.gr παράγει ηλιακά φωτιστικά στην Ελλάδα. Είμαστε επίσης best seller φωτιστικών δαπέδου.Είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία με πάνελ, μονοκρυσταλλικά και πολυκρυσταλλικά, συνολικής ετήσιας δυναμικότητας παραγωγής 50 MW. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Επικοινωνήστε μαζί μας:-
φωτα led
φωτιστικα οροφης