You are here

Γνωρίζοντας τα σημαντικά οφέλη της μοδαφινίλης

Υπάρχει μια αιτία ότι η μοδαφινίλη είναι η πιο διάσημη νοοτροπική όλων των εποχών, εκτός από τον καφέ. Σίγουρα, δημιουργήθηκε για να διασφαλίσει ότι η αϋπνία δεν θα σας καταθλίψει και το κάνει θαυμάσια. Αλλά τώρα υπάρχουν πραγματικά πολύ περισσότερα: αυξημένη προσοχή, μνήμη και ίσως ακόμη και λήψη αποφάσεων. Σαν να μην ήταν αρκετό, έχει αρχίσει να φαίνεται ότι το Modafinil μπορεί να είναι μια επιτυχημένη θεραπεία για όσους υποφέρουν από εθισμούς και ίσως ακόμη και κατάθλιψη.
                           
Με άλλα λόγια, το Modafinil είναι αποτελεσματικό. Πάρτε 200 mg από το έξυπνο φάρμακο και θα μπορείτε να σπάσετε όλες τις δουλειές που έχετε μπροστά σας για ώρες. Μιλάμε για 10-12 ώρες αδιάκοπης προσοχής. Αλλά ενδιαφέρεστε περισσότερο για τα αποδεικτικά στοιχεία παρά για τους ισχυρισμούς σχετικά με τα πλεονεκτήματα του Modafinil. Αυτό λοιπόν σχεδιάζουμε να κάνουμε εδώ: θα προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση των πλεονεκτημάτων του Modafinil, καθώς και την έρευνα πίσω από αυτά τα πλεονεκτήματα. Modafinil χωρίς συνταγή ελλάδα είναι διαθέσιμο εύκολα.


 
Τι ακριβώς είναι το Modafinil;
 
Λοιπόν, τι ακριβώς είναι το Modafinil; Είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπερβολικής υπνηλίας [1]. Αρχικά είχε άδεια για δημοφιλή εφαρμογή στη Γαλλία γύρω στο 1994, καθώς και ο FDA το ενέκρινε το 1998. Το Provigil ήταν το εμπορικό σήμα με το οποίο πωλήθηκε. Πολλοί άνθρωποι αγοράστε modafinil χωρίς συνταγή.
 
Ποιος είναι ο σκοπός του Modafinil; Modafinil πλέον συνταγογραφείται από τους γιατρούς για την καταπολέμηση της κόπωσης σε άτομα που πάσχουν από προβλήματα ύπνου, όπως:

  • Η ναρκοληψία
  • Η αποφρακτική άπνοια ύπνου

 

  • άπνοια ύπνου λόγω εργασίας κατά βάρδιες

εν λόγω Modafinil εφαρμογές, βοηθώντας τα άτομα να μείνουν ξύπνιοι καθώς και σε εγρήγορση, ήταν φανταστική, αλλά πολλά από οι άνθρωποι αναγνώρισαν ότι οι ιδιότητες βελτίωσης της απόδοσής του ενδέχεται να επεκταθούν και σε άλλες καταστάσεις. Το Modafinil έχει πολλές εφαρμογές σε άτομα που δεν έχουν προβλήματα ύπνου. Βασικά, υπερέχει σε αυτό που κάνει. Provigil χωρίς συνταγή είναι μια εξαιρετική επιλογή.
 
Τι ακριβώς κάνει όμως;
 
Η μοδαφινίλη φαίνεται να είναι ένα διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος που σημαίνει ότι βοηθάει να κάνετε το μυαλό σας έτοιμο για το παιχνίδι. Φτάνει στην κορυφή της συγκέντρωσης στο αίμα περίπου δύο έως τέσσερις ώρες από την τελευταία σας δοσολογία και επίσης έχει συγκεκριμένο χρόνο ημίσειας ζωής περίπου 12 έως και 15 ώρες. Μπορείτε εύκολα να αγοράστε γενόσημο modafinil.
 
Το Modafinil από τι αποτελείται; Συντίθεται σε εργαστήριο και φαίνεται να έχει συγκεκριμένο χημικό τύπο. Δεν είναι αρκετά προφανές πώς λειτουργεί ακόμη, λόγω του γεγονότος ότι έχει πολλαπλές δραστηριότητες. Η επακόλουθη προσοχή είναι πιθανότατα μια ακούσια επίδραση ορισμένων από αυτές τις πράξεις. Μέχρι τώρα και εδώ είναι αυτό που καταλαβαίνουμε ακριβώς: Το


 
Modafinil φαίνεται να είναι ένας αναστολέας επαναπρόσληψης ντοπαμίνης, πράγμα που σημαίνει ότι αυξάνει την ποσότητα ντοπαμίνης μέσα στις συνάψεις των νευρικών κυττάρων. Μία από τις συνέπειες της αυξημένης ντοπαμίνης είναι η βελτίωση της διάθεσης. Η μοδαφινίλη επηρεάζει επίσης άλλα νευροχημικά όπως η ισταμίνη, η ορεξίνη και το γλουταμινικό άλας, όλα αυτά εμπλέκονται στην εγρήγορση καθώς και στην εγρήγορση. αγοράστε provigil σε λογικές τιμές.
 
Συλλογικά, μέσω της έμμεσης προς τα άνω ρύθμισης των νευροδιαβιβαστών που εμπλέκονται στην εγρήγορση, το Modafinil έχει αποδειχθεί ότι έχει ουσιαστική επίδραση σε μια ποικιλία γνωστικών μεταβλητών.