You are here

Saudiarabisk liga: Al Nassr 2-1 Al-Fateh - C Ronaldo i god form

kampen endte 2-1, hvilket markerer Al Nassrs syvende sejr i træk. Al Nassrs præstationer i den saudiarabiske liga har været bemærkelsesværdige.
I det 17. minut af kampen skete et vigtigt øjeblik, hvor Hanam assisterede til C Ronaldo, der scorede med et skud i straffesparksfeltet. Efter scoringen løb C Ronaldo på banen og udførte en entusiastisk fejringsgestus. Al Nassr kom foran. Den portugisiske stjerne C Ronaldo har bidraget med 21 mål og 9 assists i denne sæsons saudiarabiske liga og har samlet scoret 32 mål i alle turneringer. C Ronaldo, der lige er fyldt 39 år, fortsætter med at være i god form og topper fortsat topscorerlisten.
I det 25. minut af kampen scorede modstanderen på et frispark og udlignede til 1-1, adidas predator så Al Nassr skulle være forsigtige for ikke at blive vendt om på situationen.
Det var først i det 72. minut, at Hanam assisterede til Otavio, der scorede med et hovedstød og hjalp Al Nassr med at komme foran! Al Nassr førte 2-1! Al Nassr ligger i øjeblikket på andenpladsen i den saudiarabiske liga med 49 point, fire point bag førstepladsen.