You are here

Puravive Recensies: de feiten die niemand u hierover zal vertellen!

Puravive hoewel veel liefdevolle eigenaren van gezelschapsdieren zich er niet van bewust zijn dat hun huisdier misschien niet het gezondste gewicht heeft, is het een feit dat volgens de Association for Pet Obesity Prevention meer dan de helft van de katten en honden in de VS inderdaad overgewicht of obesitas heeft.

Huisdieren met overgewicht zijn doorgaans minder actief, ervaren gewrichtspijn, verzorgen minder en ontwikkelen meer gezondheidsproblemen. Het is dus belangrijk om een proactieve aanpak te volgen om uw huisdieren te helpen een lang, gezond leven te leiden.

Twee Puravive van Purina, gedragsdeskundige dr. Annie Valeska en dierenarts dr. Callie Harris, helpen door veelgestelde vragen over het gewicht van huisdieren te beantwoorden:

Hoe weet u of uw huisdier een gezond gewicht heeft?

“Een goede manier om te beginnen is door uw huisdier een ‘gezonde knuffel’ te geven”, adviseert Dr. Harris. Dit omvat drie stappen:

Evalueer de ribben: plaats uw handen voorzichtig op de zijkanten van uw huisdier. Je zou in staat moeten zijn om je handen langs hun borst te laten glijden Puravive en hun ribben te voelen zonder dat je hoeft te ‘drukken’ of ‘ingraven’.

Evalueer de taille: Ga boven uw huisdier staan. Je zou een taille of een “zandloper”-vorm moeten kunnen zien.

Evalueer de buik: Ga naast uw huisdier staan. Uw huisdier moet een mooie buikwandcorrectie hebben.

"Als u vermoedt dat Keto Power Gummies uw huisdieren overgewicht hebben, overweeg dan om over te stappen op gewichtsbeheersing voer voor volwassen honden en katten om hen te helpen een gezond gewicht te bereiken en te behouden", zegt ze.

“Een paar Purina-formules die ik zou aanbevelen zijn: Beneful Healthy Weight with Farm-Raised Chicken Dry Adult Dog Food, dat gebruik maakt van calorie-slimme voeding om honden te helpen een gezond gewicht te behouden; Pro Plan Adult Weight Management voor katten en honden, dat de spiermassa behoudt tijdens gewichtsverlies; Purina ONE Ideal Weight High Protein voor volwassen katten dat gesteriliseerde en gecastreerde katten helpt vet te verbranden en een gezond gewicht te behouden; en Purina ONE Healthy Weight High Protein voor volwassen honden, dat de vetvrije massa bij uw hond bevordert en helpt een gezonde lichaamsconditie te behouden, zelfs nadat een gezond gewicht is bereikt.”

Dr. Harris voegt eraan toe: "Het is ook altijd een goed idee om uw dierenarts te raadplegen om mogelijke medische problemen uit te sluiten die gewichtstoename kunnen veroorzaken."

Hoeveel moet u uw huisdier voeren?

Dr. Harris zegt: “Zorg ervoor dat u uw huisdier voedt met de hoeveelheid die staat aangegeven op de voedselketen van uw huisdier. Op elke zak voedsel vindt u specifieke aanwijzingen voor Keto Power Gummies. Als u zich echter nog steeds zorgen maakt over te veel of te weinig voeding, bespreek dit dan met uw dierenarts, zodat zij uw huisdier kunnen beoordelen en voedingsbevelingen kunnen doen.

Dr. Valeska voegt hieraan toe: “Hoezeer uw huisdieren u ook proberen te overtuigen van het tegendeel, het voeren van tafelresten is nooit een goed idee. Neem de verleiding weg om ze een hapje van je avondeten te geven door ze te trainen om de maaltijd buiten de tafel door te brengen – in een bench bijvoorbeeld – en hun goede manieren te belonen met voor huisdieren geschikte lekkernijen en complimenten.

Wat doe je als je huisdier smeekt alsof hij nog steeds honger heeft?

Dr. Valuska vraagt: “Weet u zeker dat uw huisdier honger heeft? Onze eerste impuls als huisdieren ons beginnen lastig te vallen, Zencortex is aannemen dat ze eten willen, maar huisdieren vragen misschien wel om aandacht, beweging of speeltijd. De volgende keer dat u denkt dat uw huisdier om eten smeekt, kunt u hem of haar een paar oor krabjes, een leuke speelsessie met een favoriet speeltje of een wandeling naar buiten aanbieden.

“Als uw huisdier nog steeds honger heeft, kunt u uw huisdier mogelijk langer een vol gevoel geven door de maaltijd langer te laten duren. Probeer eens slowfeeder-kommen of puzzel voeders."

Hoe kunt u beweging in de routine van uw huisdier integreren?

Dr. Harris zegt: “Een gemakkelijke manier voor eigenaren van gezelschapsdieren met honden om aan lichaamsbeweging te doen, Zencortex is door ze dagelijks mee te nemen op een wandeling. Als buitenwandelingen vanwege het weer echter niet mogelijk zijn, overweeg dan om activiteiten in huis met uw honden te ondernemen, zoals ‘zoek het lekkers’ met behulp van traktatie maten. U kunt zelfs strategisch zijn over waar u uw voer- en waterbakken plaatst, om uw hond aan te moedigen op te staan en te bewegen.”

Dr. Valeska voegt hieraan toe: “Katten hebben ook beweging nodig! Betrek hun instincten met een achtervolgingsspel – dit kan met een laserpointer, een bal of een speeltje aan het uiteinde van een toverstok zijn. Sommige katten ‘jagen’ het liefst op speelgoed over de grond, terwijl anderen meer opgewonden zijn als ze speelgoed uit de lucht proberen te vangen. Probeer verschillende combinaties met uw kat en kijk wat hij het lekkerst vindt. Als je toch een laserpointer gebruikt, zorg er dan voor dat je het spel altijd beëindigt met de laser op een speeltje dat je kat kan vangen, om ervoor te zorgen dat je kat zich niet gefrustreerd of angstig voelt.

https://puravive.nl/

https://www.eventbrite.com/e/puravive-ervaringen-nederland-belgie-2024-w...

https://www.mynewsdesk.com/febiwebsolution/pressreleases/eksklusiv-keto-...

https://keto-power-gummies.nl/

https://zencortex.nl/

https://cortexi.nl/