You are here

Gå på fotokurser för att utveckla dina fotografiska färdigheter

Submitted by masterfoto on Tue, 12/20/2022 - 09:41

Om du vill förbättra dina fotografiska färdigheter, då har du kommit rätt. Vi erbjuder Fotokurs Stockholm och fotoresor till unika platser där vi hjälper dig att ta dina fotokunskaper till nästa nivå. Vi lär dig fotografering från grundnivå, fotoentusiast till avancerad nivå. Vi har också olika typer av tema inriktningar som nattfotografering, naturfotografering, porträttfotografering o.s.v. Du kan också gå en lightroom kurs i bildredigering för att förbättra dina redigeringsfärdigheter.Det finns kurser för nybörjare till mer avancerad digital fotokurs tillgängliga. Du kan använda din egen kamera eller hyra från Mästerfoto för dig som inte har en egen kamera. Kurserna finns i olika prisklasser beroende på kursens längd. Det finns även kvällskurs om du inte hinner med en vanlig dagskurs. Utöver det finns helgkurser tillgängliga där huvudfokus läggs på viktiga teorier för att utveckla mer avancerade fototekniker.

Våra onlinekurser vänder sig till dig som vill studera när det passar. Du kommer att kunna gå kurserna vart du än är och på en tid som passar dig, på resa, på bussen eller hemmakontoret. Vi tar ofta med våra elever på regelbundna fototurer så att de kan lära sig olika aspekter av fotografering på ett enklare sätt. Du får allt planerat på dessa platser. Vi har flexibla reseprogram så att du får ut det bästa av din resa oberoende av väder och vind. Du kan också gå vår Lightroom kurs för att lära dig bildbehandling.Det spelar ingen roll om du är en amatör eller avancerad fotograf, vi anpassar kurserna så att alla lär sig oberoende av befintlig kunskap. Du kommer lära dig att fånga bättre bilder och få fina minnen med dig på vägen. Våra fotograferingsresor går till några unika fotoplatser så att du kan fånga omgivningen men också känslan av platsen.
Du kan välja den bästa banan för dig utan att spendera massor av pengar och det kommer även att vara lärorikt men även få njuta av både kultur och fotoupplevelser. Vill ha mer information om vår Produktfotografering kan du kontakta oss så får du alla detaljer.

För mer information :-
Foto kurs
Fotokurser