You are here

roycenoel's blog

Voordelen van het kopen van mohairgaren om te breien

Submitted by roycenoel on Fri, 05/26/2023 - 02:12

Mohair is een zacht garen gemaakt van het haar van de Angora geit. Mohair wordt ook wel "diamantvezel" genoemd omdat het garen zich kenmerkt door zijn sterke glans. Deze glans wordt overgedragen op de andere vezels, zelfs in combinatie met andere kwaliteiten, zoals alpaca of merino. De vezeldiameter van mohairgaren is afhankelijk van de leeftijd van de geit: hoe ouder de geit, hoe groter de diameter en hoe dikker de vezel.

Een overzicht over breien

Submitted by roycenoel on Fri, 05/26/2023 - 01:51

Invoering:
U kunt een breinaald of een breimachine gebruiken om te breien. Je kunt je eigen sjaals, dekens, sokken en nog veel meer maken met slechts een paar basismethoden en benodigdheden. Breien is een textiel- of stofproducerende techniek waarbij garen met lange naalden in elkaar grijpen. Hoewel er breimachines beschikbaar zijn, vinden veel mensen datZeer breien met de hand is een rustgevend en lonend tijdverdrijf. Sjaals, mutsen, truien, dekens en sokken zijn allemaal gangbare gebreide producten.

Kies soorten wol voor je garderobe

Submitted by roycenoel on Thu, 05/11/2023 - 03:53

Wol is om verschillende redenen een bijzonder uniek materiaal. Zachte wol is enerzijds bijzonder pluizig en warm, waardoor het ideaal is voor herfst- en winterkleding. Maar de garens zijn ook uitermate prettig om mee te werken. Met enige oefening in breien en haken kunt u uw creaties gemakkelijk toepassen. Vooral dierlijke wol is populair. De vacht moet immers ook schapen, alpaca's en dergelijke beschermen tegen koude temperaturen.

Tips om wol te kiezen voor uw breiprojecten

Submitted by roycenoel on Wed, 05/10/2023 - 20:33

Wolgarens kun je bijna niet vermijden als je hoogwaardig wolgaren wilt kopen voor breien en haken of voor je borduurprojecten. Wolgarens zijn een type dat nu heel gebruikelijk is op de markt. Daarom nemen ze ook een grote plaats in in hun assortiment. Ze houden van garens en vooral van wol. Ze hebben een reeks spannende collecties gericht op degenen die kwaliteitsgarens waarderen. Daarom bieden zij u de volgende soorten wol aan:

Hoe garen te kiezen om te breien

Submitted by roycenoel on Sun, 04/16/2023 - 23:30

Het kiezen van de juiste Breiwol is belangrijk voor het breien van een project. Tussen de verschillende soorten breigaren die beschikbaar zijn, is het niet altijd gemakkelijk om te kiezen, zeker niet voor beginners. Het succes van uw creaties (truien, sjaals, babykleertjes, plaids, enz.) hangt sterk af van de kwaliteit van de gebruikte wol.

Verbazingwekkende voordelen van mohairwol

Submitted by roycenoel on Fri, 03/31/2023 - 04:26

Mohairwol is extreem zacht, wat bij de eerste aanraking merkbaar is. Vanwege deze unieke eigenschap is het al tientallen jaren een populaire stof en komt het voor in toepassingen die zo uiteenlopend zijn als kledingstukken en meubels. Toch is de zachtheid van Lana Grossa Mohair wol is niet de enige opmerkelijke kwaliteit. Verschillende extra voordelen maken het ook een uitstekende optie voor veel toepassingen. Hier zijn enkele van de meest indrukwekkende eigenschappen van mohairwol.
 
Wat is Mohairwol?
 

Knitting: 4 things to know before buying wool

Submitted by roycenoel on Fri, 03/24/2023 - 21:17

Velen beginnen met breien zonder echt te weten wat er achter de schermen gebeurt. Maar breien is goed, en het is al een grote stap in een langzame manier van leven en respect voor het milieu, maar daarvoor is het belangrijk om ethisch materiaal te gebruiken. Bovendien, als je tijd besteedt aan breien, is het niet de bedoeling dat een trui krassen, pillen of zelfs krimpt bij de eerste wasbeurt.

De ultieme gids voor het online kopen van garens: tips, trucs en topkeuzes

Submitted by roycenoel on Wed, 03/15/2023 - 23:25

Als je een fervent breier of haakster bent, weet je dat de kwaliteit van het garen dat je gebruikt je project kan maken of breken. En hoewel het altijd een traktatie is om een ​​plaatselijke garenwinkel te bezoeken en de vezels tussen je vingers te voelen, is het altijd een traktatie, maar soms is het gewoon niet mogelijk. Betreed de wereld van online garenwinkelen!

Pages

Subscribe to RSS - roycenoel's blog