You are here

roycenoel's blog

Het juiste paar sokken kiezen

Submitted by roycenoel on Tue, 12/06/2022 - 21:10

Omdat de voeten het zwaarst te verduren krijgen tijdens buitenactiviteiten, zou een paar high-tech sokken je eerste verdediging moeten zijn om nattigheid, ongemak en blaren te voorkomen. Hoewel de naam “technische sokken” misschien grappig lijkt, valt niet te ontkennen dat deze sokken duidelijk een verbetering bieden ten opzichte van gewone oude katoenen sokken. Op deze pagina kunt u uw keuzes vergelijken.
 
Trainings- en multisportsokken
 

Alles over breien

Submitted by roycenoel on Mon, 11/28/2022 - 20:38

De man begon ongeveer 10.000 jaar geleden schapen te domesticeren en hun wol te gebruiken, waardoor wol de eerste textielvezel werd. 99% van wol is nu wit, waardoor het gemakkelijker te verven is. Wolboetiek werd ooit genegeerd omdat het jeuk op de huid zou veroorzaken. De meeste schapen hebben dik haar; het is het borstelige materiaal dat je oma je als trui gaf toen je een kind was en hetzelfde vreselijke spul dat het leger tot voor kort gebruikte, liefdevol bekend als de 'wollige vacht'. Beide mislukt.
Alpaca:

Wat zou de beste breiwol voor beginners moeten zijn?

Submitted by roycenoel on Wed, 11/09/2022 - 03:44

In hoeverre weet jij hoe je moet breien? Breiwol is een essentieel hulpmiddel voor elke beginner die alleen de grondbeginselen van het vak leert.
 
Veel beginnende breiers beginnen met wol vanwege de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van het garen. Het is geweldig om te breien, omdat het goed standhoudt bij herhaald gebruik.
 

Ontdek de beste breipatronen voor jou.

Submitted by roycenoel on Fri, 10/21/2022 - 05:17

Een eenvoudige zoekopdracht op internet kan verschillende resultaten opleveren voor gratis breiontwerpen die kunnen worden gedownload en afgedrukt. Maar is dit de beste methode om breipatronen te vinden? Dat is sterk afhankelijk van uw specifieke doelen tijdens het online winkelen voor brei- of haakpatronen en het eindproduct dat u wilt maken. Brei- en haakontwerpen variëren sterk in kwaliteit.
 

Wat is mohair? Waar is het van gemaakt?

Submitted by roycenoel on Thu, 10/13/2022 - 01:01

Mohair is een natuurlijke vezel gemaakt van het haar van de angora geit. Het heeft een unieke glans zoals ruwe zijde en wordt gekenmerkt door zijn lange pool en goed ademend vermogen, waardoor het een prachtige jas is. Het is ook erg glad en heeft uitstekende vochtabsorberende eigenschappen. Het woord mohair zou afgeleid zijn van het Arabische woord mukhayyar, wat 'geweven geitenhaar' betekent.
 

Waarom zou iedereen wollen sokken moeten dragen?

Submitted by roycenoel on Tue, 10/11/2022 - 04:27

Katoenen sportsokken zijn niet geschikt in koude, natte omstandigheden. Katoen verliest al zijn isolerende eigenschappen als het vochtig wordt en kan net zo goed niets aan de voeten hebben.
Bovendien maakt het niet uit hoe lekker de winterlaarzen zijn. De voeten zullen transpireren bij het dragen van katoenen sokken, wat resulteert in koude, vochtige voeten. Sokkenwol is de beste keuze tijdens het winterseizoen.
 
Wol online kopen

Pages

Subscribe to RSS - roycenoel's blog