You are here

silasmicah's blog

Hoe kunnen kunstgalerijen u helpen bij het kopen van de beste kunst?

Submitted by silasmicah on Wed, 11/30/2022 - 02:21

De gemiddelde mens heeft tegenwoordig zo weinig vrije tijd dat hij niet veel meer kan doen dan snel thuiskomen van zijn werk om te ontspannen. Om de moeite te nemen om een ​​tentoonstelling bij te wonen, moet men een serieuze kunstliefhebber zijn. Om het nog erger te maken: als er twee of meer exposities tegelijkertijd plaatsvinden, is het vrij onwaarschijnlijk dat u ze allebei kunt zien. Natuurlijk zou je de ene tentoonstelling moeten overslaan terwijl je jezelf troost met de geneugten van de andere.
 

5 voordelen van het inrichten van je huis met een schilderij.

Submitted by silasmicah on Wed, 11/16/2022 - 02:04

Het verfraaien van een goed kunstwerk is een eeuwenoude traditie. Grotschilderingen zijn immers een primitieve versie van dit soort kunst, dat tegenwoordig toegankelijker is dan ooit. Er zijn net zoveel schilderijen als er mensen en smaken in de wereld zijn, waardoor het een universele en geldige optie is voor alle huizen, stijlen en voorkeuren.  
 

Kies de kunststijl die u verkiest.

Submitted by silasmicah on Tue, 11/01/2022 - 23:16

Kunst in interieurontwerp is een integraal onderdeel van het personaliseren van een ruimte. Het geeft leven en betekenis aan de omgeving. Als je regelmatig galerieën, woonwinkels of musea bezoekt, weet je waarschijnlijk wat voor soort kunst je aanspreekt. Zo niet, dan zijn er veel manieren om kunst te vinden bij Online Art Gallery. De galerieën en musea van de stad organiseren meestal maandelijkse of periodieke tentoonstellingen van interessante werken.

Hoe kies je het juiste schilderij?

Submitted by silasmicah on Thu, 09/22/2022 - 02:13

Een schilderij heeft grote invloed op de sfeer van een ruimte, zeker als het dienst doet als werkomgeving. De professionals van Online Art Gallery weten dit heel goed, daarom beschikken ze over een reeks prachtige schilderijen die speciaal zijn ontworpen om thuisstudio's te verrijken met charme en elegantie.
 
Studieruimte in huis

Hoe kies je het juiste thema voor een muurposter?

Submitted by silasmicah on Wed, 09/07/2022 - 22:40

Wanddecoratie met posters is een nieuwe methode. In de regel wordt het gebruikt om nieuwe kleuren aan het interieur toe te voegen, de stijlcomponent van het meubilair te veranderen (of aan te vullen) of zelfs om de ruimte visueel uit te breiden. Wandposters zijn tot dit alles in staat. Alleen bij correct gebruik. De eenvoudigste en meest effectieve optie voor het decoreren van de muren van elke kamer is Arabian Princess plexiglas.

Hoe schilderijen en posters voor thuis te kiezen?

Submitted by silasmicah on Thu, 08/18/2022 - 04:48

Heb je besloten om je huis moderner te maken door middel van kunstwerken en foto's om in de verschillende kamers op te hangen, maar weet je niet welke je moet kiezen? Online Art Gallery biedt u een korte handleiding voor het selecteren van schilderijen en posters om aan de muren van het huis te hangen.
 
Laten we de trucs ontdekken om de muren van je huis beter te versieren. Laten we beginnen vanuit de keuken, door de slaapkamer, studeerkamer en woonkamer, en dan eindigend met de badkamer, laten we de werken van fotokunst aan de muren van elke kamer zien hangen. 
 

Tips voor het kiezen van fotolijsten

Submitted by silasmicah on Thu, 08/04/2022 - 21:39

De lijsten van tegenwoordig zijn verkrijgbaar in potentieel oneindig veel soorten, gezien de mogelijkheid van maatwerk door ambachtslieden zoals lijstenmakers. De eerste regel die echter moet worden onthouden, is dat het werk en de lijst altijd samen moeten worden gezien; daarom moeten ze op de een of andere manier complementair zijn. Anders kan een lijst het werk binnenin "overweldigen" of er niet in slagen om het de juiste nadruk te geven.
 
De lijst mag minder in het oog springen dan de inhoud, maar mag qua kleur niet te veel op het kunstwerk lijken.
 

Hoe kies je de juiste achtergrond: Tips en Trends

Submitted by silasmicah on Fri, 07/22/2022 - 23:07

Het verfraaien van je huis betekent ook het gebruik van het juiste behang dat op verschillende manieren kan worden aangebracht. Tegenwoordig heeft slechts één muur de voorkeur, terwijl het schilderij op de andere drie blijft. Zelfs slechts een deel van de muur kan worden bedekt, in een poging om te spelen met de kleur en het patroon dat bij elkaar past. Juist door deze veelzijdige eigenschap wordt het behang een exclusief sieraad.
 
Voor de slaapkamer

Pages

Subscribe to RSS - silasmicah's blog