You are here

Erling Haaland foreslår UEFA Europsko prvenstvo u nogometu

Hæder på landsholdsniveau er en uoverstigelig forhindring for Harland. Han og det norske fodboldlandshold er endnu en gang ikke med til EM i fodbold. EM var meget vigtigt for Erling Haaland, som vandt titlen med Manchester City. Erling Haaland bliver skuffet, når han trækker i den Billige Fodboldtrøjer. Alle spillerne på det norske fodboldhold er i gang med at planlægge næste års ferie.

Haaland har ikke valgt den forkerte klub, men han har heller ikke valgt det forkerte landshold. Mange fans kender Erling Haaland som en spiller med to nationaliteter. Han kunne vælge mellem det engelske fodboldlandshold og det norske fodboldlandshold. I sidste ende valgte den unge Erling Haaland det norske fodboldlandshold. Han betragter sig selv som en traditionel nordmand. Erling Haalands landsholdsudtagelse er blevet betvivlet af fans, men han har arbejdet hårdt for det norske fodboldlandshold. Det er bare det, at det norske fodboldlandsholds samlede styrke ikke kan sammenlignes med andre toplandshold. Erling Haaland ønsker mere end nogen anden, at landsholdet skal deltage i internationale konkurrencer. Sidste år kom det norske fodboldlandshold ikke med til VM, og i år missede de chancen for at spille med i næste års Europamesterskab i fodbold. At Harland skal føre landsholdet til kvalifikation, er det sidste, han tænker på. Han skal også tilbage til Manchester City til turneringen.

Harland har hørt for mange spørgsmål fra fans om det norske fodboldhold, men han fortryder stadig ikke sit valg. Manglerne på landsholdsniveau har brug for hjælp fra Erling Haaland og hans holdkammerater. De er stadig unge og har en chance. Den Norge Hjemmebanetrøjeer en kilde til stolthed for Erling Haaland, og landsholdets resultater vil ikke påvirke hans mentalitet. Erling Haaland er stadig glad for at være udtaget til det norske fodboldlandshold. Han har brug for at forbedre sin skadesituation og vende tilbage til at spille for Manchester City så hurtigt som muligt.