You are here

Beste crypto app

Submitted by jans on Thu, 01/06/2022 - 09:36

Er zijn tal van cryptovaluta apps beschikbaar in Nederland. Bitvavo, binance en Etoro zijn allerlei apps waarbij je kan beleggen in bitcoin, holo of vechain. Wel is er een groot verschil tussen de verschillende apps. Zo zijn er verschillen in :
Aanbod
Kosten
Gebruiksvriendelijkheid
Aanbod in cryptovaluta
Wanneer jij op zoek gaat naar de beste crypto app beste crypto app is het verstandig om allereerst te analyseren wat het aanbod is van cryptovaluta waar je in kan handelen. Vooral veel alt coins zijn wel beschikbaar bij de ene app, maar niet aan de andere app. Dogecoin was in het begin bijvoorbeeld niet verkrijgbaar bij Etoro. Lees meer over de privacy bij cryptovaluta

Top 4 cryptovaluta exchanges nederland:

Bitvavo
Bitvavo is een van de populairste apps in Nederland. Wanneer je meer informatie wil is het verstandig om een review over Bitvavo te lezen. De Bitvavo app is in onze ogen de grootste cryptocurrency app van Nederland. Tegen een ongebruikelijk laag tarief maakt deze Nederlandse crypto exchange het makkelijk en toegankelijk om crypto's aan te schaffen. Het is zelfs de meest betaalbare crypto exchange van Nederland, en veel (zowel nieuwe als doorgewinterde) crypto beleggers noemen het hun thuisbasis.

Etoro als cryptovaluta exchange
Meer dan 90 prominente cryptovaluta zijn toegankelijk op de eToro app, die compatibel is met iPhone en Android smartphones. U kunt handelen, vasthouden en toeslaan met vertrouwen. eToro's CopyTraderTM technologie, een gepatenteerde functie, stelt u in staat om automatisch de best presterende crypto beleggers te repliceren.

Binance
Binance is de grootste cryptocurrency exchange ter wereld, met handelskosten zo laag als 0,001 procent voor meer dan 200 cryptocurrencies. Qua functionaliteit is de Binance-app van topklasse, met een breed scala aan crypto-gerelateerde opties. Het is mogelijk om te kopen, verkopen, houden, toeslaan, swappen, lenen, future-trade, en nog veel meer opties. Nieuw met crypto? U kan overschakelen tussen de Lite en Pro interface met één enkele klik. Als u het graag eenvoudig houdt, kan u dit doen in één enkele app

Litebit
Met meer dan 800.000 klanten is LiteBit een van Europa's grootste cryptocurrency dealers. Als gevolg van de positieve feedback die het heeft ontvangen, is Litebit uitgeroepen tot de beste cryptocurrency app in zowel 2019 als 2020 in Nederland. Iedereen kan de software van Litebit gebruiken om toegang te krijgen tot 80 verschillende cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, en deze vervolgens te kopen, verkopen en op te slaan. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om cryptocurrency te kopen!

Libertex
Libertex is een CFD-handel voor cryptocurrencies. Wanneer u een cryptocurrency gebruikt, bezit u er niet echt iets van; in plaats daarvan kunt u speculeren op prijsstijgingen en -dalingen. Er zijn 30 verschillende cryptocurrencies om te verhandelen op Libertex, dat ook aandelen, indexen en grondstoffen omvat, evenals andere financiële instrumenten.

Kosten cryptovaluta
Het is goed om te kijken naar de kosten van bovenstaande exchanges. Wanneer je wil gaan kopen en verkopen kan dit namelijk enorm veel geld schelen. Wij adviseren om Bitvavo of Etoro te kiezen voor het handelen in cryptovaluta. Deze platformen zijn gebruiksvriendelijk en daarbij kan je snel handelen. Daarnaast kan je bij etoro ook doen aan copy trading. Zo kan je van populaire beleggers leren welke crypto je moet kopen.
Doe goed onderzoek voor je een account gaat openen bij een exchange. Daarnaast is er ook een mogelijkheid dat je een demo account kan openen bij een exchange. Zo kan je beleggen met virtueel geld en bekijken of het handelen in cryptovaluta iets voor jou is. Daarnaast is het wellicht ook aantrekkelijk om te beleggen in andere handelsproducten. Denk bijvoorbeeld aan het handelen iN CFDs, Forex of het kopen van aandelen.