You are here

29 pct i prisfald på ca 3 gratis forsikringstilbud

Disse forsikringsmæglere har årevis erfaring og rutine, men det er helt fair at afslå de tilbud, du får. 3forsikringstilbud.dk er en nem og hurtig velrenommeret prissammenligning, og vi ser hen til forsikringsprojektet, så oplys gerne om det problem, du savner forsikringshjælp til. I løbet af to-tre hverdage får du kontakt med de tre konkurrerende forsikringsmæglere med hver deres rimelig favorable tilbud.

På f.ex. Mors kan du finde 3 tilbud på din forsikringsspecialistopgave, hvor topprofessionelle fagfolk er vilde med at lave dit forsikringsproblem. Lad fagfolk (for eks. Kurt Andersen ApS) ordne den indtastede forsikringsopgave og spar på pengene med 26-42 procent. På f.ex. Mors kan du rekvirere 2-3 tilbud på løsninger, og det er godtnok enkelt at spare penge (rundt regnet 30% af standardprisen).

Hele 3 gratis forsikringstilbud ➔ Spar henved 1/3

Betal ikke mere end højst nødvendigt for et tilbud - i f.eks. Hellerup er der ingen pludselige omkostninger ved at få op til 3 forsikringstilbud. Fortæl om din forsikrings opgave så nøjagtigt som mulig, så vil op til 2-3 fagfolk ringe eller skrive til dig. 3forsikringstilbud.dk er en prima og absolut gratis forsikringsspecialistportal, som dækker hele landet, hvor vi meget gerne påtager os at skaffe flere gratis tilbud fra forsikringsmæglere frit og kvit.