You are here

Slik monterer du en kjøkkenvask i en benkeplate i granitt

Submitted by CaleChan on Wed, 09/28/2022 - 00:58

Du lurer kanskje på hvordan du får plass til en kjøkkenvask i en benkeplate i granitt. Den beste måten å gjøre det på er å ha en mal å følge. For dette trenger du to stykker papp, den ene større enn den andre. Du skal bruke malen til å markere hvor granittvasken skal gå og til å kutte den ut. Når du skjærer, vil du være spesielt oppmerksom på hjørneradius og bakside. Du må også finne en vask som passer inn i benkeplaten i granitt. De vakreste vaskene finner du på granitt.

Når du monterer vasken i granittbenkeplaten din, bør du markere hvor hullene skal være. Når du har gjort dette, kan du bore hullene og feste vasken til den. Etterpå bør du bore noen hull, men du bør la det være ca. 4 tommer klaring. Dette vil få vasken til å passe tett inn i granitten. Når vasken er festet, bruk silikon for å sikre at den holder seg på plass.

For å installere en hvitt blandebatteri kjøkken, må du fjerne den gamle. Du bør da merke hvor monteringsklipsene er og bore dem med en 1/4 tomme bit. Når du har forsikret deg om at hullene er riktig boret, kan du passe vasken inn i granitten. Deretter må du feste vasken til granitten med monteringsbrakettene som følger med. Du trenger en skrutrekker for å skru skruene inn i vaskens innsatser.