You are here

Marockanskt hantverk är populärt

Marockos nationella världsarv innehåller hantverk som har stor betydelse. Dessa produkter är genuina och tillverkade för hand. Många av dessa produkter är användbara i vardagslivet. Under de senaste åren har utbudet av marockanskt hantverk ökat enormt. Vi vill berätta om några av de mest populära marockanska hantverksprodukterna som visar både hantverksskicklighet och elegans:
 
Marockanska handgjorda möbler är unika och gör ditt hem vackrare. De är gjorda av vackert och hållbart material. Det finns inte en marockansk handgjorda möbel som är exakt lik den andra, som till exempel brickborden i mässing. Det är också trevligt att inreda ditt hem med fyrkantiga läder puffar och mosaikbord.
 

En lampa eller lykta framhäver skönheten i ditt vardagsrum och är också en populär marockansk hantverk. Marockanska hängande lampor gjorda i zink finns att köpa i många olika modeller. Du kommer garanterat hitta en marockansk lampa som passar i just ditt hem.
 
Marockanskt skinn används vid tillverkning av många produkter, till exempel sittpuffar i skinn. Dessa skinnpuffar finns i många olika utföranden och är extremt hållbara.
 
De klassiska marockanska mosaikbord utmärker sig särskilt för sin unika design och traditionella marockanska tillverkning. Det finns många färger och mönster att välja ibland. Tillverkade i mosaik är också de traditionella marockanska handfat som passar perfekt för att ge ditt badrum en unik stil.Vi erbjuder äkta marockanska mässing brickbord, brickorna är handgraverade av de skickligaste hantverkare, Våra  brickbord är alltid hopfällbara .