You are here

Vægsenge madrasser: Hvordan man vælger den rigtige

Submitted by Hanne56 on Wed, 12/07/2022 - 10:23

Der findes mange aspekter at tænke på, når man har en drøm om at vælge en madras til sin vægsenge. Man kan finde mange forskellige sofaer, som har alle deres egne egenskaber samt unikke funktioner.
https://smartbett.dk/

Det er vigtigt, at du undersøger, inden du bestemmer hvilken pude eller madras til skabssengen du ønsker at købe, hvis du vil have det bedste oplevelse ud af din søvn. Man skal også overveje andre relevante ting under valget af den mest komfortable madras til vægsengen, da den sunde søvn som giver munterhed til hele dagen, også afhænger af den.

Hvordan skal vælges den bedste madras til en skabsseng
Er du på udkig efter den mest komfortable madras til din skabsseng, kan du investere i en madras af hukommelsesskum eller, med andre ord – memory foam-madras. Her kan du se nogle karakteristika ved den mest passende variant til fordel for en vægseng Murphy:

Når den er komprimeret, er den ikke tykkere end 12 tommer eller ca. 30 cm.
Den skal veje 55 pund eller mere (fra ca. 25 kg), for at din foldeseng kan forblive
nede, når den er åbnet.
Innerspring- og hybridmadrasser er ikke en god løsning. skabssenge fungerer ikke med disse typer madrasser, fordi de blokerer dem. I de fleste tilfælde vil inderfjedre i denne type springmadras ikke komprimeres nok til at kunne fungere sammen med en rulleseng. Det betyder, at man skal anvende en boxspring- eller, med andre ord – en boksmadras, som fylder for meget plads i skabet.