You are here

Kontrakt udløber snart, AC Milan viser ingen interesse i Thomas Müller, hvor går Müller hen?

Ifølge oplysninger er den 34-årige spiller i øjeblikket under kontrakt med Bayern München, og hans kontrakt udløber til sommer næste år. I den igangværende sæson har Müller præsteret fremragende med 2 mål og 5 assists i de 15 kampe, han har deltaget i, hvilket tydeligt viser hans evner.
Indtil videre er der dog ingen enighed om en kontraktforlængelse mellem Müller og Bayern München.
Ifølge rygter ønsker Milan at hente den frie agent Müller til sommer næste år. Men kort efter opstod der modstridende oplysninger, hvor de hævdede, at AC Milan ikke har nogen interesse i Müller.
Måske har AC Milan allerede bedre alternativer, eller det kan være på grund af bekymringer over Müllers alder. Den 34-årige spiller befinder sig dog stadig i sin bedste alder, og ifølge statistikker har han en imponerende angrebsfrekvens med et mål hvert 28. minut. Hans styrker er tydelige for alle fans. Den dedikerede spiller har gennem årene opnået mange æresbevisninger, herunder en verdensmesterskabstitel, en gylden støvle ved verdensmesterskabet, to UEFA Champions League-trofæer og 12 tyske mesterskaber.
Den talentfulde Müller har mange valgmuligheder for fremtiden, enten at forlænge med Bayern eller tilslutte sig andre hold og fortsætte med at udnytte hans fortrin. Til sommer vil denne spiller iført Bayern-billige fodboldtrøjer genoptage frihed, og man håber, at alderen ikke vil være en hindring, da han fortsat er en fremragende angriber.