You are here

Se Film Online A Star Is Born Last ned Film med norsk tekst ⚘HD⚘

Submitted by fokir on Thu, 12/13/2018 - 08:26

Tittel: A Star Is Born

Se A Star Is Born Online

Bruk koblingene nedenfor for å se A Star Is Born full film online stream

Klikk her for å se: https://movsonl.club/no/?film=2#msnho121318

.

.

.

.

.

Det første kommersielle streamingproduktet dukket opp i slutten av 1992, og ble kalt StarWorks og aktivert på forespørsel MPEG-1 fullfilmsvideoer for å bli tilfeldig tilgjengelig på bedriftens Ethernet-nettverk. Starworks var fra A Star Is Born Starlight Networks, som også pionerer live video streaming på Ethernet og via Internet Protocol over satellitter med Hughes Network Systems.

Andre tidlige selskaper som opprettet streaming media teknologi inkluderer RealNetworks A Star Is Born (såkalt Progressive Networks) og Protocomm begge før bred spredning av World Wide Web-bruk, og når weben ble populær på slutten av 90-tallet, ble streaming av video på Internett blomstret fra A Star Is Born oppstart som VDOnet , kjøpt av RealNetworks, og Precept, kjøpt av Cisco.

Microsoft utviklet en mediaspiller kjent som ActiveMovie i 1995 som tillot streaming media og inkluderte et proprietært streamingformat, som A Star Is Born var forløperen til streamingfunksjonen senere i Windows Media Player 6,4 i 1999. I juni 1999 introduserte Apple også et streaming mediaformat i sin QuickTime 4-programmet.

Det ble senere også utbredt A Star Is Born på nettsteder sammen med RealPlayer og Windows Media streamingformater. De konkurrerende formatene på nettsteder krevde hver bruker å laste ned de respektive programmene for streaming og resulterte i at mange A Star Is Born brukere måtte ha alle tre programmene på datamaskinen for generell kompatibilitet. A Star Is Born

A Star Is Born se film på nett

parsian film

filmer

streame filmer på nett A Star Is Born

nokas filmen

filmer 2010

pusur film

dvd salg på nett

leie av film på nett

løvenes konge dvd