You are here

Köpa Vintage bröllopsklänningar

Submitted by Faithe on Mon, 04/16/2018 - 15:03

Vintage stil som ger en klassisk traditionell look har lockat fler och fler konsumenter, och Vintage bröllopsklänningar är inte undantag. Att vara mycket elegant och feminin, Vintage bröllopsklänningar blir populära nuförtiden. Klänning är en av de viktigaste komponenterna i någon bröllop funktion, och välja en lämplig en är vanligtvis långtråkig.

Syftet med denna artikel är att ge dig en inblick i Vintage Bröllop och olika stilar av Vintage bröllopsklänning. Oavsett orsakerna till varför du vill göra en Vintage Bröllop, en sak är säker på att det finns flera andra som ser fram emot att ge sin bröllopsdag en unik känsla. Även Vintage trend är hett just nu, du kan fortfarande hitta den perfekta Vintage klänningar till överkomliga priser.

Du kan börja med att besöka en lokal sparsamhet butik eller en Vintage salong för att få en känsla av vintage stil. Om du letar efter begagnade artiklar, kan du hitta Vintage bröllopsklänningar som är så lite som $40 eller över $400 beroende på villkoren för klänningar. Om du vill ha en som är skräddarsydd, priserna varierar typiskt från $600 till över $1500. Men, naturligtvis, det finns alltid flera sätt tillgängliga för att hitta billiga alternativ, såsom online shopping.

 

Innan du väljer någon klänning, är det alltid bra att få dig bekant med de olika Vintage Bröllop stilar:

På 1920-talet är det vanligt att ha klänningar förkroppsligade stängnät med roliga klänningar och hemlines som kan göra din mamma rodna. Spets, silke och nät var ganska populär på den tiden som är i linje med Art Deco rörelsen.

Sedan, på 1930-talet, gnistrande strass är modet. Hollywood spelade ett stort inflytande på stilar och mönster. Klänningar gjorda av silke eller satin var vanliga då.

1940-talet brudar älskade att visa en glamour utseende genom att bära vadderade axlar, Sweetheart urringningar och lång punkt ärmar. Prinsessan klänningar var populära på 1950-talet med bröllopsklänningar oftast utformade i ballerina stilar och full kjolar. Att vara elegant och ren, kan du låna något från 1930-talet Hollywood glamour och blanda den för att matcha den stil du gillar.

Fri kärlek och hippie livsstilen var trenden på 1960-talet. Brudar var djärvare och mer experimentella samt vara mer flirtig. Det är inte ovanligt att se brudar bär mini kjolar. Spetsar var också populär under denna period.

Sedan kommer 70-hippie brudklänning. Vanligtvis består av bomull eller hampa, hippie bröllopsklänningar symboliserade återförening med naturen. Kvinnor under dessa perioder slitna klänningar som var så färgglada och blommiga som de kan få.

Söka efter en Vintage brudklänning kan vara roligare än att hitta någon annan typ av moderna klänningar. Vintage innehåller mode från det förflutna och var och en av dem har sina egna unika stilar. Om du lyckas hitta din perfekta Vintage Klänning, kommer du förmodligen känner mycket tillfredsställande och uppfyller som du har återskapat något av det förflutna. Du kommer förmodligen vill förlänga Vintage till din andra medföljande tillbehörs artiklar också.