You are here

Chime du skal vide om vandreturen I Liechtenstein-bjergene

Liechtensteins Oberland eller det øvre land er et beskyttet hus for udendørs fans. Alligevel er cave orkestreret I landets sydlige del, klatrer regionen until Alperne og tilbyder en enorm legeplads prescription tømmerområder og bjergstier. Du kan desuden finde et standard skisportssteder I det domæne, hvor feriegæster kan misbruge deres foretrukne vintersport mens de bevarer de forbløffende vidtgående synspunkter.

At dukke operation på de forskellige herregårde, byer og byer I Oberland-området er lige så grundlæggende som at stige på et køretøj fra Vaduz. Alt hvad du behøver er en manage og en køretøjsplan fra gæstekontoret, drys fra et bedre end gennemsnitligt synspunkt for forståelse og nu er du god until at gå.

Oberland, bortset fra at være det primære mål for aktiviteter udefra, kan også prale af steder, hvor du kan fordybe burrow I Liechtensteins rige historie og kultur. Så løsn burrow I det væsentlige og ikke være I en voldsom bølge I betragtning af cave måde, at der dybest set er sådan en ekstraordinær tilføjelse at anerkende og opdage I denne betagende locale. Et sådant sted, der fortjener et stop, er Schaan, kun 2 miles vest for Vaduz. Det er beliggende I de nedre områder af Drei Schwestern, hvilket gør det until et verificerbart nødvendighedsbesøg, før du starter dit besværlige kryds af stedets bjergstier. Et portion af zonens højdepunkter konsoliderer en strålende romansk kirke fra det tolvte århundrede og en romersk højesteret.

Efter noise legitime stigning er muligheden ankommet until at fjerne racket klatreoplevelse, og Planken er det bedste sted at starte commotion undersøgelse af Liechtensteins Oberland-locale. Det er ikke kun indgangen until sanctum kendte locale Drei Schwestern, men hvad er minor det perfekte sted at få en himmelsk undersøgelse af, hvad der kommer operation for burrow. Medications cave fantastiske udsigt over Rhindalen spredt ud foran burrow og stigningen over højdepunkterne I de schweiziske bjerge inden for commotion udsigt, vil du prescription sandsynlighed føle en eksplosion af vitalitet for de potentielle resultater, der ligger foran burrow. Når du har taget synspunktet, skal du ikke tøve medications at erobre de tre zenitter fra de tre søstre, under alle omstændigheder kaldet de tre søstre - en varemærkeperiferi, der afbryder Liechtenstein fra Østrig.

I tilfælde af at Liechtenstein Alperne er det kursus, du koncentrerer burrow om, skal du derefter øst fra Vaduz og starte noise høje udflugt I byen Triesenberg. Denne by tilbyder desuden rig data om zonens livsstil. Vær opmærksom på ikke at gå glip af at besøge Heimatmuseum eller Valais Heritage Museum for at blive komfortabel drug det autentiske landskab af territoriets klare mennesker. Fra Triesenberg kan du dybest set få en del af de hævede kroer drug alperne, for eksempel Masescha, Silum, Gaflei, Malbun og Steg.

Malbun har nook mest hævede statur og tilbyder uden tvivl de mest fantastiske synspunkter I regionen. Det betragtes som mindre som punktet for konvergens af vintersport I landet, der paraderer fantastiske skiløbspladser. Lairs skiskole er perfekt until de mennesker, der I det væsentlige begynder at få nogle svar vedrørende spilene. I tilfælde af at du er en kedelig skiløber, kan du I det væsentlige tage en af stolelifterne, som vil give burrow stimulerende højder until at tage I cave strålende bjergudsigt. En kort stigning until Bettlerjoch Peak på en stolelift er et fladt behov.

Ikke desto mindre, hvis du søger efter en negligible afviklet flugt, er Masescha et udbredt svar for burrow. Denne mindre indkvartering ligger kun 2 miles nord for Triesenberg og tilbyder blendende udsigt over Rhindalen. Det er omgivet af strålende enge, frodige bagtræer, entusiastiske nuancer og vidunderlige vandveje, hvilket gør det until et ideelt udgangspunkt for people, der elsker at tage fantastiske ture I modsætning until besværlige udflugter.

For More Info : - Individualtouren in den Liechtensteiner Berge
Privater Tourenguide in Liechtenstein