You are here

Wat het huisvoordeel echt betekent voor spelers

Als jij het type speler bent dat veel geeft om het maximaliseren van jouw kansen om te winnen, dan moet je weten wat het huisvoordeel, de uitbetalingspercentages en wat ze betekenen voor jouw kansen om te winnen. Volatiliteit komt ook in de vergelijking, en het kan de soorten overwinningen beïnvloeden die je krijgt, [url=https://gokkasten-lijst.nl/multiplayer-gokkast/]Multiplayer Gokkast Gratis Spelen [/url] zelfs als het huisvoordeel stil blijft. Wat we hier willen doen is je door al deze termen en cijfers loodsen, zodat je precies weet wat het betekent als je over het voordeel van het huis leest over verschillende spellen en weddenschappen.

Op het meest eenvoudige niveau is het huisvoordeel het gemiddelde geldbedrag dat u zult winnen of verliezen bij een bepaalde weddenschap op basis van een percentage van de grootte van die weddenschap. Een spel met een huisvoordeel van vijf procent zal bijvoorbeeld gemiddeld $ 0,95 uitbetalen voor een inzet van $ 1 of $ 4,75 voor een weddenschap van $ 5, omdat beide vijf procent zijn van de betreffende inzet. Hoe hoger het huisvoordeel, hoe lager de kans dat je er bovenop komt, omdat je bij elke weddenschap gemiddeld meer geld verliest, en je zult met minder inzetten uitkomen voordat je failliet gaat. Dit betekent lagere kansen om een ​​jackpot te raken.

Als u het huisvoordeel van 100 aftrekt, krijgt u de uitbetalingsratio. Een game met een huisvoordeel van vijf procent heeft bijvoorbeeld een uitbetalingspercentage van 95 procent. Het uitbetalingspercentage is hetzelfde als het percentage van de weddenschap dat u gemiddeld verwacht terug te krijgen. Bijvoorbeeld: een Europese roulette-weddenschap heeft een huisvoordeel van ongeveer 2,7 procent, dus het uitbetalingspercentage is 97,3 procent. Merk op dat dit hoger is dan veel slots, maar je hebt nog steeds betere kansen om een ​​grote hoeveelheid geld op slots te winnen, omdat je dit met één enkele draai kunt doen. Bij roulette zou het echter meerdere goede spins op een rij vereisen, wat minder waarschijnlijk is.

Dit is waar de volatiliteit in het spel komt. Volatiliteit is hoe "verspreid" van het gemiddelde uw mogelijke resultaten zijn. Bij roulette is de volatiliteit extreem laag. Sommige slots zoals progressieven kunnen echter zeer hoge niveaus van volatiliteit hebben, en dit is hoe je een aantal grote schommels kunt hebben terwijl het huisvoordeel hetzelfde blijft als het normaal doet.
De hoofdinzet in craps in de Pass Line-weddenschap, en het is de enige weddenschap die bijna iedereen speelt, naast wat ze ook maar spelen. Het is echter niet echt de beste manier om te spelen in termen van het verkrijgen van de beste uitbetalingsratio. Dat onderscheid hoort bij de Do not Pass-weddenschap. Anders dan een iets beter uitbetalingspercentage, zul je ook de voldoening krijgen dat je vaak wint wanneer de meeste spelers aan de tafel verliezen als je een spel met meerdere spelers of live speelt, en dat is erg leuk, of je nu wilt spelen geef toe of niet.

Wanneer u een Do not Pass-weddenschap plaatst, moet dit gebeuren op de come-outrol. Op die eerste worp win je op een 2 of een 3, verlies je op een 7 of 11 en druk je op een 12. Als er andere nummers komen (4, 5, 6, 8, 9 of 10), dan is dat waarde wordt het puntnummer genoemd, en de schutter zal telkens opnieuw ronddraaien totdat een punt of zeven wordt opgerold. Als een zeven eerst wordt gegooid, dan win je de weddenschap. Al je winsten worden met deze inzet betaald tegen 1: 1.

Je krijgt een huisvoordeel van slechts 0,40 procent per rol bij deze weddenschap, maar je kunt ook kansen bepalen wanneer een punt is vastgesteld om je effectieve uitbetalingspercentage te verhogen. Je plaatst in principe een extra weddenschap wanneer een punt wordt vastgesteld tegen het puntnummer dat vóór een zeven komt. Winnen op een 4 of 10 pendelt op 1: 2, winnen op een 5 of 9 betaalt 2: 3, en winnen op een 6 of 8 betaalt een tarief van 5: 6. Al deze weddenschappen hebben een huisvoordeel van nul procent.

Wanneer je het gemiddelde van het nul procent huisvoordeel neemt op het leggen van kansen tegen het punt en het 0,4 procent huisvoordeel van de Do not Pass-weddenschap zelf, dan krijg je een vrij klein aantal. Dit kan zelfs het kleinste huisvoordeel zijn dat mogelijk is in een online casinospel zonder ingewikkelde strategieën te leren, zoals die in video poker of blackjack, twee spellen die bekend staan ​​om het geven van hoge uitbetalingen aan spelers met correct spel. Het nemen van de Do not Pass-weddenschap druist in tegen de grillen, omdat de meeste spelers de Pass Line-weddenschap aangaan, maar het geeft je ook geweldige uitbetalingen.