You are here

Cara Nggawe Rubdown Watu Sing Panas?

Terapi mudhun iku biasane perawatan sing kuat kanggo ngendhokke. amarga manungsa nyadari yen rubuh ora bisa digunakake kanggo ngendhokke nanging uga menehi obat sing kuat kanggo nylametake penyakit sampeyan ana macem-macem obat liyane sing bisa ditemokake kanggo obat tartamtu.
rubdown watu anget minangka versi obat tradisional ruwet. Watu sing lancar lancar digawe panas ing faktor utama ing awak. Ahli terapi pijet ngemu watu lan nggunakake kanggo nyapu wilayah tartamtu awak.
pendhidhikan:
Ana sawetara barang sing dibutuhake sadurunge miwiti pijet lan ing ngisor iki dhaptar barang-barang sing kudu didhisiki luwih dhisik tinimbang miwiti obat reure karo pijet watu sing bubar.
nglumpukake 48 nganti 56 watu. (Sampeyan bisa uga nggunakake watu sing kurang; nanging sampeyan pengin terus njaga. Yen sampeyan ora perlu nggunakake reheat watu, mesthekake yen sampeyan sinau babagan iki nalika sampeyan nggawe pesenan pijet sampeyan.)
# atur panci Crock-Pot utawa wajan
# Entuk lenga bocah utawa lenga sampah
# ngatur Towels
# Nglayani tong utawa sendok slot
Langkah-langkah kanggo mirsani:
1. Musim watu kanthi ngusapi nganggo bayi utawa lenga pijet
2. pasang watu ing Crock-Pot utawa wajan utawa tutup nganggo banyu
3. anget banyu nganti watu dadi kelas pertama lan panas, ora pipa sing anget
papat. Gunakake sendok utawa sendhang slotted kanggo mbuwang watu saka banyu lan garing ing andhuk
gangsal. nyoba suhu watu ing bangkekan, burns sebaliknya nyenengake
6. Cukup bebrayan panampa sing cidra, weteng, ing papan sing rata
7. enthengake watu paling gedhe ing kelompok otot sing gedhe (lading pundhak, saben sisih punggung, lan nyuda punggung ngisor)
wolung Takon dheweke ing ngendi wae dheweke ngrasakake ketegangan lan wilayah watu sing luwih cilik
9. amarga watu-watu kasebut ngilangake watu, Kurangake sikil panampa (sekaligus), lan copotake saka watu sikil. sikile sikil maneh.
10. Gunakake otot kanthi tangan sampeyan, supaya manual panrima manual jumlah ketegangan sing dioperasi.
11. macem-macem wilayah sing ora lali kanggo rub ing ngisor yaiku lengen, lengen, gulu, sikil lan sikil.
Kanggo Info liyane: - Floating Berlin
Wellness Berlin