Nike Air Pegasus 83 Hombre

Een jaar geleden introduceerde adidas een nieuwe sneaker, de Ultra Boost, die het klimaat Nike Air Pegasus 83 Hombre van de sneaker-game van het bedrijf het komende jaar zou veranderen. Ze claimden vurig dat ze de beste hardloopschoen ooit lanceerden, en de Boost-technologie had al mensen geïntrigeerd. Het ontwerp was echter een belangrijke upgrade van eerdere Boost-lopers in dezelfde stamboom, dus het leek niet zo'n groot bereik voor het merk om deze verklaring af te leggen.

Boost bestaat al sinds 2013 en werd voor het eerst gemaakt in een laboratorium door BASF en begon als een technisch hulpmiddel voor hardlopers die op zoek waren naar de ultieme rit, terwijl ze probeerden stappen te elimineren voor hun Fitbits. In 2014 gaf de adidas Energy Boost 2 het originele model om de technologie nog meer comfort te bieden en ook een upgrade van de esthetiek, zodat u deze buiten de sportschool daadwerkelijk zou kunnen dragen. Boost Nike Air Max 2017 Mujer begon te verschijnen in meer sneakers, inclusief de signatuurlijn van Derrick Rose, wat bewees dat het nuttig was voor meer Nike Air Presto Womens dan alleen hardlopen - en dat het de toekomst van het merk was.

Het bleek dat de adidas Ultra Boost echt op een ander niveau zat. Ik had het geluk om vorig jaar tijdens de NYC All-Star-week een paar kleuren van de lead te hebben - in zwart en paars - van adidas. Ik kan niet front: nadat ik de Energy Boost 2 non-stop in 2014 had gedragen en wetende dat er extra Boost aan de Ultra was toegevoegd, wist ik dat deze sneaker een must zou zijn. Als een gemiddelde sneaker-consument had ik waarschijnlijk gewacht tot iemand me een goede deal gaf in plaats van de volledige $ 180 te betalen. Mensen spraken het evangelie over het comfort van de Ultra Boost, maar ik aarzelde nog steeds om een paar te krijgen. Adidas had Nike Internationalist Femme gewoon de juiste kleur en het juiste moment nodig om op te stijgen.

Het duurde niet lang voordat Kanye tijdens de Adidas ZX 750 Femme New York Fashion Week de Ultra Boost in handen kreeg en de sneaker begon wat vaart te maken. Yeezy met de volledig witte Ultra Boosts en het beeld dat hij over het podium vloog tijdens een Powerhouse 106-concert in Los Angeles, was de heldhits waar het merk op had gewacht. Het beeld ging viral en detailhandelaren verzilverden het co-teken. Vroege gebruikers waren geïrriteerd door de hyperbool, maar het maakte allemaal deel uit van het masterplan: haal het meest invloedrijke stijlicoon dat is ondertekend op je merk en je sleutelfoto's draagt, terwijl je je belangrijkste releases draagt. Jon Wexler, Global Director of Entertainment en Influencer Marketing bij adidas, heeft in verschillende interviews verklaard Nike Internationalist Womens - en Kanye heeft in een van zijn beste liedjes: je kunt hem niet echt niets vertellen. Dit betekent dat er geen Nike Air Max Thea Womens afspraak was om hem X, Y en Z te laten dragen voordat hij zijn eigen schoenen debuteerde. Het was allemaal organisch. Net zo veel als Kanye zijn eigen signature sneakers droeg met adidas, had hij ook de voorkeur voor een hardloopschoen die net zo veel impact heeft gehad in de industrie als zijn eigen Yeezy Boost.

En wat begon als een baanbrekende hardloopschoen veranderde in de heetste lifestyle-look in de straten. Of dat ooit de bedoeling was of niet, Adidas 'plannen lijken prima te zijn verlopen. Adidas had echt een sneaker nodig die net zo goed leek te passen als een oversized crewneck en spijkerbroek als bij de Climacool-trainingsuitrusting van top tot teen.

Er werden eindeloze Instagram-accounts gemaakt die gewijd waren aan wat te dragen met de Boost, waarbij outfitroosters naar een ander niveau werden gebracht met Nike Air Max 95 Femme minimalistische stijlopnames op het lichaam. Mensen deden hun best om op maat gemaakte paren te maken met nog niet uitgebrachte gekleurde Boost-zolen om hun leeftijdsgenoten te verslaan, en topwinkeliers en ontwerpers creëerden hun eigen takes op de sneaker. Mensen sneden de adidas Three Stripes van de schoen, die in plastic vorm kwam, om de Ultra Boost "Uncage" te maken. Adidas eindigde precies dat met een samenwerking met lifestyle blog Hypebeast voor een van de beste versies van de beste "hardloopschoen" ooit. Het was duidelijk dat de sneaker de invloed van beroemdheden had overtroffen en een cult klassiek succes was geworden, net zoals Nike had gedaan met de Roshe Run die een paar jaar geleden was uitgebracht.